2016-08-09 09:32:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Tudjon kompromisszumot kötni

Napi horoszkóp augusztus 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Skorpió jegyében jár, és ez meglehetősen öntudatossá és határozottá teszi önt. Ám vigyázzon, elképzelhető, hogy valaki a háta mögött áskálódik ön ellen, talán egy olyan kollégája az illető, akivel már régóta rivalizál önnel... Legyen nagyon precíz, akkor nem lehet belekötni a munkájába.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csendes napnak néz elébe. Örüljön ennek a nyugalomnak, így legalább az elmaradásait is be tudja hozni. A párkapcsolata is kiegyensúlyozott és örömteli. A pénzügyekkel kapcsolatban legyen óvatos, most rossz üzletet köthet, jelentősebb veszteséget jeleznek a bolygók.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha unalmas a mai napja, legalább az estéjét tegye izgalmassá egy randevúval. Van valaki, aki szívesen találkozna önnel, talán egy munkatársa az illető. Talán még szerelem is lehet a románcból…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A szétszórtsága miatt nem haladnak jó irányba az ügyei. Nehezen találja a hangot a munkatársaival, és rossz kedvében valakit meg is sérthet a végig nem gondolt szavaival. A délután már nyugodtnak ígérkezik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kezdje ráérősen a napot, szerencsére semmi nem sürgeti. A közlekedésben viszont legyen óvatos, sok az ingerült ember az utakon. Az otthonában is ellenőrizzen mindent többször, mert most fokozott balesetveszélyre hívják fel a figyelmet a csillagok!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne várjon túl sokat a mai naptól, ma mindenki fáradtabb, mint általában. Önnek is lassítania kellene a tempón, lazítson egy kicsit, úgyis sok munkával végzett a múlt héten. Est menjen uszodába, ez most különösen jót tesz önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha tehetné, ma ki sem mozdulna az otthonából, és a négy fal között pihenné ki a fáradalmait. Sajnos azonban sok feladat várja a munkahelyén. Haladjon megfontoltan, lépésről lépésre a munkájával.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma csak a legfontosabb dolgokat intézze el, a többit halassza máskorra. Valamiről nagyon megfeledkezett, és ez visszavonhatatlan konfliktusokhoz vezethet. Kérjen őszintén bocsánatot, és próbálja bepótolni az elmaradást.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Próbálja meg végiggondolni, hogy az önt foglalkoztató kérdésben hogyan tudna kompromisszumot kötni. Ha csökönyösen csak a saját álláspontjához ragaszkodik, nem érheti el a remélt változást.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma csak a saját dolgaival foglalkozzon, ne szóljon bele mások konfliktusába. Ha ezt nem tudja elkerülni, akkor elvesztheti a főnöke bizalmát. Ez persze hosszú távon sok hátránnyal járna…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap különösen a magánéletében hoz szerencsét, és nemcsak a párkapcsolata alakul jól, hanem egy régi haragosával is békét köthet. Estére hívja meg a barátait vendégségbe!

Halak: II. 19. - III. 20.
Az anyagi helyzetében pozitív változás várható, egy üggyel kapcsolatban kedvező feltételeket sikerül kiharcolnia. Azért nézze át alaposan a szerződést, mielőtt aláírná!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: